Serviciile noastre sunt caracterizate de promptitudine, rapiditate, siguranta si costuri reduse

SERVICII:

Transporturi în regim de grupaj, de camion parțial încărcat (LTL) și de camion complet (FTL)

Transport în condiții de maximă siguranță si echipare (cod XL, chingi; coltare, covorase antiderapante, traverse de blocare)

Tractionisti in regim simplu sau de grupaj pentru firme de logistica.

Transport de mărfuri periculoase (ADR)

Agexim Spedition - Scurta Descriere

Misiunea noastra este sa atragem si sa mentinem parteneriate de durata, oferind servicii optime de transport si promovand o cultura a increderii, performantei si prosperitatii.

Asiguram atat servicii de transport intern si international; tur- retur si comunitate cu o flota coordonata de o echipa experimentata si specializata in: dispecerat, gestionarea traficului, controlul costurilor, securitate sau managementul flotei.

Despre Flota noastra

Folosind propria flotă de peste 200 de camioane – toate echipate cu dispozitive de urmărire GPS – efectuăm contracte de transport regulate in majoritatea tarilor din Europa de Vest.
Urmarim si gestionam eficient flota prin sisteme GPS/GSM/GPRS. De asemenea, oferim clientilor posibilitatea de a consulta pozitia camioanelor angajate direct prin sistemul de tracking GPS

Siguranta Marfii Transportate

Pentru siguranta marfii transportate, dispunem de asigurare CMR in valoare de 1,5 milioane de euro. În acest sens, asigurăm cea mai bună utilizare a spațiului de marfă, deoarece alegem cele mai scurte căi de transport și folosim tehnici de încărcare sigure.
Transportăm expedițiile pe camioanele noastre, astfel încât să putem garanta siguranța si calitatea excepțională în momentul manipulării comenzilor clientilor nostri. Transportul international de marfa este realizat atat in interiorul comunitatii europene, in sistem dedicat, cat si pe teritoriul Europei in conformitate cu prevederile conventiei CMR.

Aveti nevoie de un transportator de incredere?

Suntem aici sa va ajutam indeferent de distanta sau produs!