Flotă camioane

Flotă camioane

Folosim propria flotă de peste 200 de camioane – toate sunt echipate cu dispozitive de urmărire GPS.

Datorită profesionalismului de care am dat dovadă de-a lungul timpului față de clienții noștri, efectuăm contracte de transport regulate in majoritatea tarilor din Europa de Vest.

Pentru siguranța mărfii transportate, dispunem de asigurare CMR in valoare de 1,5 milioane euro. În acest sens, asigurăm cea mai bună utilizare a spațiului de marfă, deoarece alegem cele mai scurte căi de transport și folosim tehnici de încărcare sigure.

Transportăm expedițiile în camioanele proprii, astfel încât, putem garanta siguranța și calitatea excepțională în momentul manipulării comenzilor partenerilor noștri.

Galerie imagini

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Așa cum am menționat mai sus, ținem foarte mult la siguranța transportului. De aceea, toate camioanele noastre sunt dotate conform standardelor europene și dispun de setul complet de asigurări.

Toate camioanele sunt dotate cu aparatură modernă de monitorizare.

Astfel, coordonatorii de transport din cadrul echipei AGEXIM pot oferi informații exacte despre locația autoturismelor oricând. Camioanele sunt urmărite prin GPS, în acest fel fiind asigurată ruta optimă către destinație, în așa fel încât, transportul să fie efectuat în codiții de maximă siguranță, iar marfa fiecărui client să ajungă la destinație în timp util.

Flota de camioane și remorci a companiei AGEXIM este moderna, dotată cu aparatură de ultimă generație și doar de la producătorii de top din domeniu.

Aceasta este compusă din peste 200 de Camioane EURO 6 Mercedes și DAF. De asemenea, peste 150 de semiremorci (Krone, Schmitz) – Standard și Mega, cu o medie de vârsta de sub 3 ani.