Agexim-Spedition – Sa ne cunoastem!

De ce sa ne alegeti pe noi?

Suntem uniti si lucram impreuna la toate nivelurile pentru atingerea obiectivelor comune.

Ii tratam pe ceilalti cu aceeasi consideratie personala si profesionala pe care o asteptam pentru noi.

Stim ca organizatiile care se perfectioneaza in mod constant si care sunt deschise schimbarilor sunt mai bine echipate pentru a supravietui, modela si sustine viitorul. Suntem constienti de faptul ca prioritatile , cat si mediul economic general, sunt intr-o continua schimbare si intelegem ca fiecare dintre noi trebuie sa urmareasca obtinerea de rezultate maxime cu eforturi si costuri minime,de aceea, servicile noastre sunt menite sa fie flexibile, putand fi cu usurinta adaptate nevoilor dumneavoastra.

Valorile noastre

Profesionalism

100%

Respect

100%

Incredere

100%

Transparenta

100%

Integritate

100%

Despre noi

Misiunea noastra este sa atragem si sa mentinem parteneriate de durata, oferind servicii optime de transport si promovand o cultura a increderii, performantei si prosperitatii.

Firma AGEXIM SPEDITION a intrat ca operator pe piata transporturilor in anul 2006 in care ascensiunea economica deschidea noi oportunitati pentru miscarea marfurilor, cerintele pietei ducand la o dezvoltare continua a flotei dar si a intregii echipe. Aflata de peste un deceniu in randul companiilor de transport din Romania, firma AGEXIM SPEDITION si-a propus ca obiectiv pe termen lung ocuparea si mentinerea unei pozitii fruntase in randul transportatorilor, adunand toate eforturile,energia si resursele in scopul atingerii acestui obiectiv. Evolutia mediului intern si extern de afaceri si dorinta de a ne respecta promisiunile fata de clienti si de a ne adapta cerintelor , au condus la nevoia de a ne mari flota,astfel ca in prezent pe soselele Europei ne putem mandri cu peste 200 camioane care transporta mărfurile clienţilor, rapid şi în condiţii de siguranţă.

Increderea, integritatea, transparenta, respectul si comunicarea alcatuiesc fundatia culturii noastre organizationale. Se spune ca daca ai angajati disciplinati, nu ai nevoie de ierarhie, daca ai o gandire clara, nu ai nevoie de birocratie, daca ai o activitate organizata, nu ai nevoie de control excesiv.

S.C. Agexim Spedition S.R.L. este constituita sub forma unei societati cu raspundere limitata, persoana juridica romana.